lørdag den 9. januar 2010

så er der nyt igen

Se lige den blomst, et link Marianne havde fundet hvor der var en masse forskellige måde at lave blomster på...
Jeg prøver at bruge nogle af de ting der er på min januar liste... og det går da fremad.


Det sidste her var en udfordring Marianne og Ragna havde.... en skitse .. tjek deres blogge hvis du ikke kan huske dem.7 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er flotte layouts. Det ser godt ud på kraft papiret eller hvad dit baggrundspapir hedder. Og lækker font til overskrifterne.

Anne sagde ...

Sikke nogle skønne layouts du har fået lavet. Kan især godt lide det sidste, julelayout - du har fået rigtig mange billeder på, uden det overhovedet ser rodet ud :)

Thanni sagde ...

Flotte layouts, især det sidste kan jeg rigtig godt li' - synes det virker super med det sort/hvide billede :)

Marianne sagde ...

Hvor er det nogle skønne LOs :) Især det første, hvor papiret næsten ligner stakit - og det øverste blå papir ligner en himmel :) Super... Også rigtig skægt at se dit bidrag til vores skitse-udfordring :) Det er helt vildt, så forskellige de er blevet.. Tror måske også lige jeg selv skal have set lidt nærmere på den blomst, for den er godt nok sød.. Dejligt, at du kunne bruge linket. Hav en skøn dag. Knus M.

Ragna sagde ...

Jeg synes det er vildt sjovt at se, hvor forskellige ting vi får ud af en skitse :-) Dejligt at se, at du rigtigt har fået gang i produktionen i år. Selv har jeg kun nået 1 LO. Men det skal nok komme igen i februar/marts. Synes altid januar er lidt sløv og træls for mig,

Pia sagde ...

wow så flotte layouts

Pia sagde ...

så super flotte layouts med mange søde detaljer