søndag den 24. januar 2010

januar scrap handel

Multiscrap havde lørdag i sidste weekend minus 50 % i butikken. Så der røg karton i kurven... den ene er fra AC...der er 60 ark i, farverne hedder Neutrals...Derudover købte jeg ekstra lommer til mine albums på næste billede. Og en håndfuld lækre ark fra Abbey Road.. de har altså bare en speciel struktur.. og fede drengede ark. Blomsterne er Essentials 5, Urban Villa og Delightfully dainty
Jeg var løbet tør for albums... træls situation... Så shoppede lidt hos Unik... Det beløb røg lige på madbudgetet for januar.

Forleden da jeg handlede i Netto faldt jeg over denne pakke. elsker at bruge tråd på mine Layouts.

Har i også storshoppet her i januar med alle butikkernes scrap udsalg

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke nogle lækre ting du har fået hjem! Jeg har ikke købt noget, da jeg jo "kom til" at købe stof "over there" - så må vist hellere bare få brugt af de ting jeg har, inden jeg bliver grebet af mit tæppe :)

Karina sagde ...

Uhh lækkert scrapguf. Absolut også min smag. Jeg har også shoppet igennem. Bl.a. min første maskine udover squeezen nemlig en bigshot ; )

Rikke sagde ...

ih hvor jeg glæder mig til at se dig brodere søde helle :-P

Ragna sagde ...

Sikke nogle lækre indkøb. Jeg kan rigtigt godt lide dit papirkøb. Og Mapper, uhhh dem er jeg altså også ved at løbe tør for. Men vil gerne have dem i bestemte farver - og dem har Iben ikke. Var du i den fysiske butik? For jeg synes ikke der er så meget på websiden.