tirsdag den 12. oktober 2010

resten

Disse layouts er lavet da Vibeke og jeg snakkede og scrappede sammen 2 uger inden convention. vi snakkede om hvad vi skulle finde og hvem vi skulle møde og hvor meget vi skulle pakke til layouts. Og hvor mange layouts var det lige jeg fik lavet den 2 oktober? Ingen. fik startet på et men så manglede jeg lige noget pynt jeg skulle ud og finde og så møder man jo andre scrappere... og så snakker man jo og shopper videre. I kender det, ikke?
Dette LO er af lavet af Kristian. selvfølgelig skulle han bruge sine lego brads til dette billede.

Åhhh ja flere dies. Drengene og jeg skal til at lege. der skal laves sjove kort og layouts.

Lidt forudbestillinger hos Gitte. mums

Træls med det slørede billede men en masse forskellig pynt. har købt en del eyelets som jeg vil til at bruge en masse af. og lækker zigzag bånd

lidt mere pynt. glæder mig til at prøve det washi tape og tim h tape. mums . den lille jule blok ude til højre har jeg tænt skulle bruges til en jule "mini" album jeg vil lave inden jul og gøre klar til billeder. vil lave en med min. en side til hver dag.
Og så nåede jeg som en af de første over til Gittes dabber kurv. hun havde dem på tilbud til 10 kr stk så der kom lige et par stk i kurven.

6 kommentarer:

Vranda sagde ...

En masse lækre ting du fik købt den dag :o) Skal vi snart have gang i dem?

Unknown sagde ...

JO jo genkender godt det der med at scrappe-shoppe-snakke-scrappe-snakke. Utroligt at man i det hele taget får lavet noget til sådan en convention :O) flotte layouts. Og sikke mange skønne ting du fik shoppet!

Dorthe sagde ...

Ja jeg siger da som Vibeke *GG* Hold da K*** hvor har du fået købt mange lækre ting. Jeg fik ikke pakket noget som helst ud af min kurv den 2. oktober. Godt jeg ikke havde taget ret meget med. Til gengæld fik jeg en del mere med hjem - haha.

Marianne sagde ...

Tihi - sikke en masse :) Jeg er lidt spændt på, om du bliver glad for de der dabbere - så giv gerne en anmeldelse af dem ;o) Super flotte LOs - og jeg er simpelthen så imponeret af, at Kristian selv skriver på sine LOs - det er vildt flot!!! Og meget personligt :o)

Karina Beck sagde ...

Det er nogle dejlige layouts. du har lavet.!
Og mums, du forstår virkelig at handle.

Pia sagde ...

skønne layouts, flotte opsætninger og farver. Wow lækre og gode indkøb. Du må have en god weekend