torsdag den 15. juli 2010

sommer ferie album

masser af billeder fra sidste sommer kommer i et 6*12 album. produktionen dertil har stået stille længe, men da jeg jo lige straks har sommerferie synes jeg det var på tide at lave sidste sommers album færdig.

Det er den samme serie papir der er brugt i hele albummet. synes det er så lækkert.

hvornår har i mon sommerferie?
4 kommentarer:

Vranda sagde ...

I morgen kl. 12.30 :o) Er du så helt færdig med sommeralbummet fra sidste år? for i morgen begynder jo et nyt projekt sommeralbum... Griner.. Det er blevet nogen rigtig lækre sider som du har fået lavet.

Marianne sagde ...

Nu :o) Og der er endda hele 3 uger tilbage - hvor 2 af dem er uden Nynne-trolden :o) Super dejligt album - og hvor er det en god idé at lave sommerbillederne fra sidste år færdige. Ville ønske jeg havde den samme rygrad - men det har jeg ikke - (nyt, nyt, nyt....) Og derfor har jeg en halv milliard gamle billeder liggende... Hmm........... :o)

Thanni sagde ...

Skønne sider du har lavet til albummet :)
Hmm..jeg synes der er længe til min ferie starter, det gør den nemlig først i uge 32!!..nå pyt, i næste uge har jeg en del frifage og de skal i den grad nydes :)
Ha' en rigtig skøn ferie :)

Maria Krumbæk sagde ...

min ferie begyndt i Juni og slutter når det engang lykkedes mig at få et job! Det er nogle rigtig fine sider og kan godt forstå du synes den serie er lækker.