torsdag den 22. juli 2010

hygge scrap

Endnu et LO lavet med STOMP serien mums MME forstår at lave lækkert papir. Her er det et LO om Kristians skuffe i børnehaven. Kristians kammerat er sløret.
Kristian synes det er lidt sjovt at scrappe sammen med sin mor en gang imellem... i forgårs havde han lyst så det var med at gribe chancen. vi fandt disse 3 billeder. og jeg fandt det lækre CRATE kit som Love2scrap har... mums. så på nettet og finde en skitse og vupti så var vi i gang. han bestemte hvilke papirer og pynt der skulle bruges. men lidt mystisk var det da jeg sagde at så kunne vi lave lidt falske syninger på.. hmmm mor må man godt det? ja da... og så viste jeg ham det.

5 kommentarer:

Vranda sagde ...

De er rigtig lækre... Falske syninger.. han kunne lige så godt sige, må man godt snyde? griner... Vi ses i aften, vi glæder os

Pia sagde ...

super herlige layouts

Vinni Jørgensen sagde ...

Hvor er de flotte begge to. Og hvor er det dejligt med de unger, når de også gider være med.

Marianne sagde ...

Super skønne LOs begge to... Tihi.. Hvor dejligt, at han gider at være med. Glæder mig til Nynne bliver så stor, at hun kan være med...
Ps. Hvor har du købt den der lækre farve karton, som bruger meget lige for tiden??

Ragna sagde ...

Hi hi, jeg har tit tænkt på at tage sådanne billeder i børnehaven, men tror de ville glo lidt :-) Har du været der efter lukketid? griner.