lørdag den 20. marts 2010

Lidt mere fra TSC kit

Et lidt enkelt LO. liftet efter Marianne TSC. Her er der brugt klare dew drops og cirklen igen er lavet med den skabelon jeg købte hos Gitte i Ejsing
lidt filt jeg har haft liggende længe. og ellers ting fra kittet. stoffet er her skåret i cirkler... og 2 er lavet til yoyo's. det stribede papir er punchet med den nye punch fra EK succes... også købt hos Gitte i Ejsing.

Vibeke gav mig en udfordring med noget tim H skabelon/stencils...eller hvad pokker de nu kaldes.. så her blev der leget med mine mists. en blå, grøn, pearl og old lace.
Det var det for i dag... der kommer nok mere i morgen. ses


4 kommentarer:

Vibeke Randa sagde ...

Wauw... jeg kan godt forstå, at du sagde at der gik Tim Holtz i den, da du sad og lavede det ene lo. Men hvor er det blevet flot. Du får da også brugt nogen dew drops. Mange fine detaljer..

Marianne sagde ...

Uha nogle skønne LOs :o) Især det sidste er jeg helt vild med. Det ender altså med, at jeg skal til at eksperimentere lidt mere med mine mists - for det giver den fedeste effekt.... :o)

Guro sagde ...

Her var det mange fine LO'er på en gang! Den øverste var morsom :-)
Kreativ du er.
Klem Guro

Ragna sagde ...

Hvor er den vimpel blevet god. Og jeg kan godt lide den effekt med mist spray rundt om det der urværk eller hvad man nu kalder det - LO3