torsdag den 18. marts 2010

Indlæg nr 100

Så blev det indlæg nr 100. Jeg har stadig gang i Mariannes kit. skønt er det. Vibeke giver mig lidt udfordringer til hvad jeg skal bruge eller lifte en gang i mellem. På det runde LO skulle jeg bruge kork.... (det fra QK) så frem kom min nye MS punch. (der er godt nok kommet nogle lækre punches derfra). Titlen er hjælp.
Her har jeg brugt en ny skabelon købt hos "Gitte"... til den syede cirkel. Stadig Marianne kittet.

Og her er det så en helt "ny" scrapper der har prøvet sig frem. Nemlig min søn Kristian på 6 år. Han har været med til at bestemme billeder, skitse pynt mm. Det brune karton i de små firkanter siger Kristian er murbrokker...det skulle altså med. Hvad synes i?

Og her et Marianne kit LO mere. Stoffet fra kittet lavet til en blomst/yoyo eller hvad pokker du nu lige kaldes.

og som i kan se af nærbilledet har jeg brugt cracle accent fra Ranger på denne muffin. (ja Marianne man burde bruge det noget oftere).
7 kommentarer:

Vibeke Randa sagde ...

Først tillykke med indlæg nr. 100. Det er nogen flotte LO'er du har fået lavet. Og du har sprunget på udfordringerne med fuld gå på mod. Der er en scrapper mere i familien, og han er bestemt god til det. Det der crackle accent er da vidst et must have.. Nu har jeg set både Marianne og dig bruge den og wauw... Og de der MS punch, ja det er godt man ikke er misundelig..

Karina sagde ...

Tillykke med indlæg nummer 100. Hvor får du altså lavet mange layouts. Der kunne jeg lære noget.
Rigtig flotte layouts.

Benita sagde ...

Tillykke med indlæg nr 100, glæder mig til de næste 100.

Din søn er dælme dygtig allerede. :)

Anne sagde ...

Sikke nogle skønne ting du/I har lavet! :) Er helt vild med hjertet på det øverste runde layout - ideen er gemt til lift!
Tillykke med indlæg nummer 100

Jette / ma11edina sagde ...

Fortsag god blogning, indlæg nr. 100 er et godt springbrædt til at fortsætte :)
Så mange flotte og kreative layouts!! Du har da en kommende scrapper i din søn ;)
Og du har taget vores lille udfordring op kan jeg se, det ser super godt ud...nu må jeg så huske at få prøvet mine stencils *S*
God dag til dig.

Thanni sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Marianne sagde ...

Tillykke med indlæg nr. 100 :o) Super!! Dejligt at kunne inspirere lidt til at bruge noget, der bare står. Jeg tror måske den skal flyttes op på skrivebordet den crackle :o)