søndag den 27. april 2008

Lidt flere layouts fra lageret

Jeg synes selv jeg har været ret produktiv her i weekenden. Hele 5 LO'er, 2 i går og 3 i dag. Men det er ikke lige dem jeg vil vise, da jeg ikke lige har fået taget billeder af dem.

Det første her er med et ældre billede...sommeren 2006. Kristian fodrer mosters kanin Snus.

Endnu engang papir fra reste kassen, clips en gave fra dagplejemoderen og en chippie blomst fra Gittes butik. Og ret usædvanligt er der ingen journaling....hmm det må da vist være en forglemmelse.
Igen er det Kristian, her på min gamle 3 hjuler...september '06. Båndet er fra Li' om hjørnet, knapper nogle er meget gamle og andre fra den lokale sy forretning, glitterlim på blomst og tittel. Arket er et gammelt BG papir.Igen et LO med Kristian. Samme papir som det første LO. Chipboard fra Fancy Pants og en chippie guldsmed fra Gittes, den er sværtet med flere forskellige sværte, og er irl ikke så mørk. Og ja jeg ved godt at "u" et vender forkert.... det er blevet rundtosset af karruselturen.Ja så kan vi jo lige så godt runde af med Kristian. Her har han lånt sin onkels hjelm. Han er vild med skydevåben, soldater mm.


Lidt forskellige papirer, mener det grønne er fra AC og de 2 andre BG...men kan ikke lige huske hvad de hedder...skal nok prøve at huske det fremover. Chipboard stjerne og tag..... skal forestille lidt et "kadaverskilt".


Har et lille fif til jer men det må i vente med til i morgen.

2 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Flotte LO'er - jeg kan godt li' din enkle stil, og især synes jeg det sidste LO er fedt med det sort/hvide billede :)

Anne Bente sagde ...

åhhh, så nydelig loer du har lavet :)