søndag den 9. maj 2010

scrappe gæster

I går fik jeg 3 scrappe gæster. Ragna, Marianne og Vibeke. Her er de fuldt koncetreret.
Vibeke er i gang med datterens Pragtur.. hun er vildt produktiv.

Ragna er i gang med et skønt mini album, det blev bare sødt...

Marianne havde alle de nye ting med hun fik hjem sidst fra USA mums der var meget lækkert imellem.

Marianne var også vildt produktiv... mener hun nåede 6 layouts. fede... dem ser i nok snart på hendes blog

Dette Lo var jeg næsten færdig med. Startede på det for en uge siden. Der mangle kun sværte og en tittel. Se jeg har brugt noget fra sidste weekends produktion.

I Ejsing fik jeg købt nogle skønne dies. Ragna ville gerne lige låne en af dem.
Det var sidst på dagen. Da jeg så kom hjem.. tja så fandt jeg ud af at min tand die var rejst med Ragna hjem , hun havde glemt at tage den ud af tangen. Men hun havde den med til mig i går, så da skulle jeg da lave et LO om Kristians første tand tab. På Loet kan du også se en farverig blomst, den er lavet med en T!m Holtz die jeg kom til at bestille hos Gitte sidste weekend (hun lokkede helt vildt (puha skam dig Gitte)) hihi.
En anden historie der skal scrappes senere er at Tobias i fredags faldt ned fra en gymnastik "hest" og slog pande og baghovede. Han brækkede sig bagefter og vi blev ringet op. Peter fik ham til lægen der ringede efter ambulance og læge.... hans puls var meget høj... Så Tobias og jeg tog med ambulancen til Viborg sygehus. hans puls var på 240-250. Blodtrykket var fint.
Vi kom ind på skadestuen hvor han blev tjekket igennem .. også taget en EKG (hedder det vist). de blev enige om at give ham en smertestillende/stikpille. og da den begyndte at virke faldt hans puls ned til ca 140. pyha. hen på eftermiddagen blev vi udskrevet da jeg godt mente jeg kunne holde øje med ham om natten (vække ham hver 2-3 time). .... Tobias har hele tiden været ved bevidsthed og klar i hovedet ... dog noget betuttet da han var ved lægen og i ambulancen. (nok også noget af grunden til den puls). og der har ikke været noget med ham siden. men puha jeg blev da godtnok lidt forskrækket.
ups en lidt lang tråd. unskyld. Fortsat god søndag til jer alle og tak for kommentarerne

4 kommentarer:

Vibeke Randa sagde ...

Tak for en hyggelig dag hos dig og tak til Marianne og Ragna. Ja når man har børn er der hele tiden noget som lige skal scrappes...

Karina sagde ...

Det lyder som en hyggelig scrappedag. Imponerende at i kan nå så meget når i er sammen. Jeg er ikke så god til at få lavet noget i selskab med andre.. ; )
Og rigtig flotte layouts, du har lavet.

Godt, at Tobias er ved at være helt frisk igen!

Susanne sagde ...

Det lyder som en helt fantastisk hyggelig scrappe-dag:) Flotte LO's:)

Øv, en ubehagelig oplevelse med sønnike. Håber han er kommet godt ovenpå igen:)

Marianne sagde ...

1000 tak for sidst - bedre sent end aldrig :o) Hvor var det bare super hyggeligt!! Dine Los er blevet vildt flotte - især det med tanden. Opsætningen på det er simpelthen så fed!! Og det var skægt lige at sige hej til Tobias og Kristian :o) Hav en dejlig aften :o) Knus M.