mandag den 20. september 2010

lo + forberedelse til convention

Ups billedet er ikke blevet helt godt. Men da Vibeke var her og scrappe den 11 september.. fik vi faktisk ikke scrappet så meget. dette lo var hvad det blev til.. og start på et andet.
Men vi sad og snakkede om hvad det er vi vil på udkig efter til convention og om at gøre sig klar ... uden at slæbe hele scraprummet med (for det er altså ikke nødvendigt...
så jeg gik i krig med at få noteret noget ned... bla min maling
af forskellg slag
men også embossing pulver. Har lavet disse små tags jeg kan have med mig rundt når jeg kigger i "butikkerne". og se om jeg falder over noget af det jeg mangler. en veninde prøvede i ejsing at købe 2 distress pads, som det så vist hun havde derhjemme. Lidt surt. så håber disse små tags virker.


i morgen kommer der andre ideer/fif til forberedelse til convention.
tak for besøget og mange tak for kommentarer de varmer.

3 kommentarer:

Vranda sagde ...

Rigtig god ide, også at give den videre :o) det er knap så sjovt at købe noget som man har derhjemme.

Thanni sagde ...

Det var jo en super idé - så ku' man jo lige sætte dem å en binding ring så der er styr på dem - lige til at sætte fast på toten. Tak for idéen ;)

Marianne sagde ...

God idé med tags'ene :o) Jeg havde det engang sådan med bøger (men har nu aldrig haft det med scrapting)... Så jeg har oplevet mere end en gang, at boghandleren har fortalt mig, at jeg allerede havde den der bog hjemme - pinligt - tihi :o)