mandag den 13. april 2009

Påsken

Tobias havde fået et parkeringshus og biler af dagplejen i afskedsgave, men da drengene allerede har et byttede jeg parkeringshuset med Lego...og Tobias er jo vild med Traktorer, og den her er ret ny derfra... han har allerede pillet den lidt fra hinanden en halv snes gange.
Og påskeharen havde været forbi i går disse var i haven...og guf der var vingummi i til drengene..

Vi havde påskefrokost i går for mine forældre, peters forældre og min søster og hendes mand. Det var rigtig hyggeligt..men mand en masse mad. Hvert par havde lidt mad med...sådan sammenskuds agtig, så jeg forventede da ikke også en blomst... men svigermor kom med denne ... er den ikke flot/sød?
Håber i alle har haft en god og hyggelig påske.


3 kommentarer:

Sabina Bjerre sagde ...

Hihi Elias er også total væk i traktorer og biler - så længe han kan holde dem i hånden. IRL er han nærmest skrækslagen for traktorer :)

Flot æg i øvrigt.

Hihi vi må have hende Marianne lokket til at lave nogle flere "5LOer på 2 timer" Ellers kan jeg prøve, så kan de blive lagt op på TSC :)

jane sagde ...

hvad mener du med det Helle??.. gg.. Jo jeg er klart med på en shpping tur.. kommer du til sjælland? på scrap a mania??

hvor er det nogle dejlige kyllinger du har der.. og jeg tror altså også at sådan en fin rød traktor ville gøre lykke hos Louise-Helene

rnielsen79 sagde ...

Det er altså så hyggeligt med påskefrokost med familie og gode venner. Og sikke nogle skønne æg. Det er da en kreativ påskehare I har ....