lørdag den 6. juni 2009

En større stak layouts 1

Dette Layout havde jeg lavet til en lille konkurrence på TSC men jeg glemte en af kravene...øvøv. Billedet er det første taget af Tobias. Det er taget næsten lige efter jeg er vågnet efter jeg fik moderkagen taget ud.
Og ...tada.. endelig et LO uden drengene.. men husets store "dreng". Peter står og laver julemaden...(og det er han vildt god til).

Her er det Tobias der hygger sig i badekarret.. (Kristian var for en gang skyld ikke lige hjemme).


Og her er det Tobias 3 års fødselsdag. Har leget med glimmer mist på kage servietten.
Og kan du kende papiret Hanne? Det er Jenni Bowlin papir.... dejligt friskt.

Her er der leget med mine nye svampe dies.. og nederst min nye fra spellbinder.
Kristian ville så gerne plukke vintergækker til mig. Skønne dreng.

Dette LO var med i en udfordring på TSC ..cirkeludfordring Sabina havde lavet.
Tak fordi i læste med her til.. læg meget gerne en kommentar




torsdag den 4. juni 2009

Dette LO har været med i en cirkel udfordring ovre på TSC. mønsterpairet gør det meste så det er ikke overpyntet med så meget andet.
Dette LO er lavet med gaven/præmien fra MIA. Det enenste fremmede er vel glimmermisten (grøn) og titlen.

Det er noget vildt mønsterpair, men havde nogle vildt store farverige brads der passede perfekt dertil. Titlen er igen fra Mia's præmie. Drengene er vilde med papkasser... hvad skal man dog med andre legesager...hihi


Her er der endnu et LO med maj måneds pakken fra scraphouse. Tobias havde fået skoldkopper... puha over det hele, både store og små. Er den panda ikke sød?



Her er der brugt lidt Sassafrass lass papir... Tobias er bare helt vild med traktorer.

Her er der brugt maj månedspakke fra Scraphouse... lækkert papir med den sødeste panda stempel til... Igen er det Tobias. 1 lur i sin "nye" seng, på sit eget værelse.

onsdag den 3. juni 2009

Ny pynt på væggen


Havde 3 malerier som Kristian havde malet på lærred til at hænge over denne skænk, men jeg syntes den trængte til forandring. Har over længere tid samlet en masse forskellige rammen og tænkte det ville være fedt med en lille "udstilling".
Hvad synes i om det? Drengene har hver et af de store billeder og ellers er de begge godt fordelt over de andre små rammer. klik på billedet og se billederne lidt bedre.

Lidt opdatering

Puha, jeg har lige fundet ud af at jeg ikke har blogget i en lille måned. og så godt som alt jeg har lavet af layouts ikke er vist... så jeg vil få jer lidt opdateret...i en lille føljeton her i ugen.



Her har vi Tobias i gang med at pille ved vores børne DVD samling. ER vild med det cracle paint (på bogstaverne) har fået flere farver hjem af dem købt hos Papirposen (billige kun 46 kr stk)

Og dette LO måtte jeg bare lave, Tobias er interesseret i hvad jeg laver, så han fik love at låne mine blyanter og penslen. Tror der er en lille kreativ dreng der. Layoutet blev faktisk lavet samme dag som han havde lavet trykkene.