mandag den 28. april 2008

Et lille nyt fif jeg er blevet glad for

Ok er der nogen der har det/har haft det lige som mig....man fremkalder en større/mindre stak billeder, og så lander de i en box/kasse eller lignende indretning indtil man skal scrappe dem. Og i kassen ligger der også alle de gamle billeder. Og man har bare ikke lyst til at scrappe dem fordi de er blandet, kedelige eller andre gode undskyldninger.

Elisabeth Kartchner (CK 2007 scrapbooker of the year) skrev i det nye CK blad. "Now, right after i print out my pictures, I jot down anything that comes to mind". Så tænkte jeg, yes... det må være en af de ting der gør at jeg ikke lige tager mine billeder og scrapper dem, hvis jeg ikke lige ved hvad jeg vil skrive.

Så frem kom stakken med billeder (ca 200) og så sorterede jeg dem, men tænkte, at det nok ikke lige var det smarteste at smide det tilbage i kassen, så vil notaterne da bare forsvinde mellem hinanden, og så var man da lige vidt.


Så fandt jeg en stor/større stak plastic lommer, i ved dem med 4 indstik i hver side. Og så tog jeg en stak billeder (nogle gange 1 stk...andre gange op til 4-5 stk) og skrev notater, så som tittel, ideer til tekst, måske endda hvilket papir eller pynt der kunne bruges dertil. Billederne og papiret puttede jeg så ned i et indstik (eller hvad det nu hedder). Vupti nu har jeg hurtig adgang til billederne og ideer til LO'et dertil.

Siden jeg har lavet dette system synes jeg det er hurtigt lige at finde noget man vil scrappe, og så får jeg også scrappet mere. Så næste gang jeg får billeder hjem, skal de også hurtigt i systemet.

Håber i måske kan bruge fiffet, omend på en lidt anden måde hvad opbevaringen af jeres billeder angår.

søndag den 27. april 2008

Lidt flere layouts fra lageret

Jeg synes selv jeg har været ret produktiv her i weekenden. Hele 5 LO'er, 2 i går og 3 i dag. Men det er ikke lige dem jeg vil vise, da jeg ikke lige har fået taget billeder af dem.

Det første her er med et ældre billede...sommeren 2006. Kristian fodrer mosters kanin Snus.

Endnu engang papir fra reste kassen, clips en gave fra dagplejemoderen og en chippie blomst fra Gittes butik. Og ret usædvanligt er der ingen journaling....hmm det må da vist være en forglemmelse.




Igen er det Kristian, her på min gamle 3 hjuler...september '06. Båndet er fra Li' om hjørnet, knapper nogle er meget gamle og andre fra den lokale sy forretning, glitterlim på blomst og tittel. Arket er et gammelt BG papir.



Igen et LO med Kristian. Samme papir som det første LO. Chipboard fra Fancy Pants og en chippie guldsmed fra Gittes, den er sværtet med flere forskellige sværte, og er irl ikke så mørk. Og ja jeg ved godt at "u" et vender forkert.... det er blevet rundtosset af karruselturen.



Ja så kan vi jo lige så godt runde af med Kristian. Her har han lånt sin onkels hjelm. Han er vild med skydevåben, soldater mm.


Lidt forskellige papirer, mener det grønne er fra AC og de 2 andre BG...men kan ikke lige huske hvad de hedder...skal nok prøve at huske det fremover. Chipboard stjerne og tag..... skal forestille lidt et "kadaverskilt".


Har et lille fif til jer men det må i vente med til i morgen.

lørdag den 26. april 2008

En stak LO'er jeg har haft til at ligge

Først en lille tak til Ragna for at puffe lidt til mig, hun ville så gerne se mine LO'er. Og sagde at det da lige var en ide at jeg skulle have mig en blog... en god måde at vise dem frem på.

Så i må lige puffe til mig hvis jeg ikke får smidt noget på et stykke tid.

Det er ikke alt på Lo'erne jeg kan huske hvor kommer fra...men lidt kommer der hist og her, eller så spørg.


Morgenmad... Kristian skal have god tid til at vågne, så han står op sammen med mig kl. 5.

Diverse restepapirer og et par chipboards fra American Crafts "Townhouse" Elegant silver.




Et ældre billede fra august 2006. Kristian spiser en muffin, og da vi skal tage billeder af ham skal vi da lige se hvad han spiser.


Reste papir igen og chippies fra Gittes butik. Er ikke helt tilfreds med dette LO... synes der mangler ballance.



Her et simpelt LO med Kristian og Peter. Tja .... hvad fatter gør....


Restepapir og skønne blomster købt i Unik hobby til Convention i Ejsing. Jeg kan huske at jeg blev inspireret til dette LO fra Marianne (scrapcat), men kan ikke lige huske hvilket.



Enkelt LO med Kristian.

Igen er der brugt lidt reste papir og så det skønne grungeboard sværtet med lidt forskellige sværter. Knapperne er gamle gemmer eller købt hos den lokale sybutik i en stor blandet pose for næsten ingen penge.



Er glad for dette LO. Dejligt frisk. Og endnu engang er det Kristian på LO'et.

Blomst lavet af BG vagabond papir...(lært på kursus i Ejsing af Marianne). Diverse bånd og chipboard hjørne fraFancy Pants.

torsdag den 24. april 2008

Så er jeg også med

Jeg er også hoppet med på blog vognen. Håber jeg kan vise en masse af mine layouts og håber på af finde ud af en måde også at få nogle hjemme tegnede skitser med. Ja og så kan der nok også ryge lidt hverdags ting med ind i mellem.